Over ons

URG Technologies is een Belgische selectie- en rekruteringskantoor specifiek gericht op IT Recruitment & Executive Search voor IT-profielen.

URG Technologies staat garant voor een hoogwaardige, transparante en proactieve samenwerking. We gaan all-in om de perfecte match te vinden.

Getalenteerde professionals verbinden met succesvolle bedrijven

URG Technologies specialiseert zich in de selectie en rekrutering van professionals in de IT-wereld.

Als jonge, steeds groeiende onderneming leggen wij onze kwaliteitsstandaarden zeer hoog. Met onze gedrevenheid en leergierig karakter zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de markt. Ons ambitieus team zet alles op alles om de meest geschikte kandidaat te koppelen aan unieke opportuniteiten. Een harmonieuze match vinden is ons streefdoel!

Zowel bij onze klanten als bij onze kandidaten staan wij bekend voor het realiseren van succesvolle samenwerkingen. Wij zien er nauwlettend op toe dat de persoonlijkheid van de kandidaat strookt met de bedrijfsgeest. Alleen op die manier kunnen volgens ons duurzame relaties ontstaan.

Verder begeleiden onze consultants het volledige proces met de nodige expertise en marktkennis. Elke kandidaat heeft één contactpersoon op wiens discretie en ondersteuning hij/zij telkens kan rekenen. URG Technologies kan u daardoor zonder twijfel een uitstekende service aanbieden.

Een goede service op maat is voor ons van onschatbare waarde. Daarom staan onze recruitment specialisten steeds paraat om u met raad en daad bij te staan. Vragen of bent u enthousiast om met ons een partnership aan te gaan? Op de contactpagina vindt u alle gegevens die u nodig heeft.

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x